Ježíškova vnoučata nadělovala meziříčským seniorům

vnoucataSociální služby města Velké Meziříčí se zapojily do projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata. Dobrovolní dárci klientům plnili jejich vánoční přání.

Český rozhlas rozjel vánoční projekt Ježíškova vnoučata. Je určen lidem v domovech pro seniory, v domech s pečovatelskou službou nebo jiných státních a nestátních zařízeních. Senioři si mohli přát, co opravdu chtějí. Hlavním cílem bylo vyvolat u seniorů vzpomínku z dětství, touhu a pocit radosti ze splněného přání. Propojit lidi v domovech či v domácí péči s dárci, kteří se rozhodnou jim na vlastní náklady splnit přání nebo poskytnout věcný dar.

"Rozhodli jsme se využít této vskutku vynikající myšlenky, prostřednictvím projektu Českého rozhlasu a dobrovolných dárců jsme se zapojili do Ježíškových vnoučat a lidem do očí i srdcí jsme začali přinášet radost. Sbírali a vkládali jsme do databáze různá přání našich klientů, která byla zveřejněna a následně plněna posluchači Českého rozhlasu," uvedla Jana Jurková, ředitelka Sociálních služeb města Velké Meziříčí. "Dovolte mi prosím v zastoupení naší organizace Sociální služby města Velké Meziříčí vyjádřit srdečné poděkování všem dobrovolným dárcům a realizátorům tohoto velkolepého projektu, a to za všechny naše klienty a zaměstnance."

-red-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.