Seniorům zahraje vojenský umělecký soubor Ondráš

getfileVe velkomeziříčském domově pro seniory se chystá další jedinečná akce - vystoupení vojenského uměleckého souboru Ondráš. Proběhne 18. ledna.

V domově pro seniory se hned z kraje roku chystá nejen tradiční tříkrálový průvod, či pokračování výuky univerzity třetího věku, ale i velký koncert určený pro obyvatele a jejich rodiny. Do domova zavítá 18. ledna vojenský umělecký soubor Ondráš při příležitosti 70. výročí udělení Uznání prezidenta republiky Edvarda Beneše obyvateli domova panu Miroslavu Crkalovi za vynikající vojenské činy mimo boj, jimiž se zasloužil o československou armádu. 

„Když jsem panu Crkalovi přišla oznámit, že přijede vojenský umělecký soubor, byl překvapen, protože je velmi skromným člověkem a nepřipouští si své zásluhy při vojenské akci. Pro nás ostatní je návštěva souboru s tak zvučným jménem výjimečnou událostí. Jako správní hostitelé připravíme pro všechny zúčastněné pohoštění v rámci aktivizačních činností společně s obyvateli domova,“ komentovala za úsek terapií pracovnice Lucie Jiříčková.

„Věříme, že koncert bude velkým kulturním zážitkem pro naše obyvatele i jejich rodiny a těšíme se na hojnou účast,“ sdělil ředitel domova Vítězslav Schrek

Kristýna Pokorná

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.