MAS MOST Vysočiny upozorňuje na vyhlášení výzev v OPZ

checklistMAS MOST Vysočiny oznamuje zahájení příjmu žádostí o podporu v Operačním programu Zaměstnanost (OPZ), a to v rámci Podpora zaměstnanosti a Prorodinná opatření.

 

 

Podpora zaměstnanosti

- podporované aktivity: Vytváření nových pracovních míst, Podpora umístění na uvolněná pracovní místa, Zahájení podnikatelské činnosti, Flexibilní formy zaměstnání, Zprostředkování dočasného přidělení zaměstnance k jinému zaměstnavateli, Podpora zaměstnanců.

Prorodinná opatření

- podporované aktivity: Zařízení péče o děti zajišťující péči o děti v době mimo školní vyučování, Doprovody na kroužky a zájmové aktivity, Příměstské tábory, Společná doprava dětí do/ze školy,

Žadateli mohou být: Obce; Dobrovolné svazky obcí; Organizace zřizované obcemi; Nestátní neziskové organizace; Obchodní korporace; OSVČ; Školy a školská zařízení.

Bližší informace naleznete na: http://www.masmost.cz/2015-03-07-16-53-44/strategie-2014-2020/vyzvy/opz

Termín semináře pro žadatele ve výzvě Podpora zaměstnanosti a ve výzvě Prorodinná opatření bude zveřejněn na www.masmost.cz dále na www.mikroregionvmb.cz.

  OP              MAS

 

 MAS MOST Vysočiny                                       

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.