Festival osobnostního rozvoje v Křižanově nabízí zajímavé workshopy

28277201 1578424932234331_25736930466126937_nSpolek Kalokagathia-OSR pořádá Festival osobnostního rozvoje. Nabídne komunikační, tvůrčí, pohybové a další workshopy cílené na rozvoj osobnosti a sebepoznání. Proběhne od 20. do 22. dubna v rekreačním středisku Křižanov.

Festival osobnostního rozvoje se bude konat již druhým rokem. Zájemci o něj stráví jeden dubnový víkend s lektory, kteří jim nabídnou dvou až tříhodinové ochutnávky workshopů se zajímavými a netradičními aktivitami za účelem rozvoje osobnosti jedince. Workshopy jsou zaměřeny na dovednost komunikace, sebepoznání skrze pohyb, kreativní činnost i relax a další.

„Festival osobnostního rozvoje vznikl pro to, aby vám dal možnost si nejrůznější aktivity v bezpečném prostoru vyzkoušet pod vedením zkušených lektorů. Nabízí unikátní možnost pro setkávání lidí, kteří na sobě chtějí pracovat,“ říkají sami pořadatelé.

Vstupenky ke koupi pouze v předprodeji, jen do 27. března.

Více informací o programu, lektorech, ubytování a vstupenkách na www.rozvojfest.cz i na Facebooku.

-red-

FOR2018

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.