MAS MOST Vysočiny oznamuje konání seminářů

writingMístní akční skupina MOST Vysočiny zve zájemce z řad žadatelů v Operačním programu Zaměstnanost a Programu rozvoje venkova na semináře konané k vyhlášeným výzvám.

Semináře se budou konat v kanceláři MAS v prvním patře Jupiter clubu ve dnech 18. dubna ve 12:30 pro Podporu zaměstnanosti, 19. dubna pro Prorodinná opatření ve 13:30 a 23. dubna ve 14 hodin pro výzvu v PRV.

Podání Žádosti o dotaci je možno po telefonické dohodě rovněž konzultovat osobně v kanceláři MAS MOST Vysočiny. Na seminář je třeba se přihlásit tel. čísle 566 782 012 nebo e-mailu  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Podrobné informace jsou k nalezení na webu MAS.

Na programu seminářů bude seznámení s výzvou, způsob podání žádosti o dotaci, způsob hodnocení a výběru projektů, průběh administrace a diskuze.

Na setkání se těší tým MAS MOST Vysočiny


Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.