Světlá chystá další Den gastronomických soutěží

gastro copyHotelová škola Světlá a Střední odborná škola řemesel Velké Meziříčí pořádá ve středu 16. května Den gastronomických soutěží. Zúčastní se jej žáci odborných škol z celé republiky i ze zahraničí.

Na pořadu budou:

1) PHILIBERT ROUTIN CUP 2018 - 20. ročník klasické barmanské soutěže v kategorii FANCY SOFT DRINK JUNIOR – CLASSIC je určen pro žáky středních hotelových škol a středních odborných učilišť a mladé barmany do 21 let. Začátek soutěže je naplánován na 10. hodinu.

2) Soutěž BARISTA SVĚTLÁ CUP 2018 prověří mladé baristy a jejich jemnost, preciznost a cit pro volbu surovin. Tato soutěž začne v 9:30.

3) Na GASTRO ŠTAFETĚ 2018 si družstva číšníků poměří rychlost a obratnost při obsluze hostů a divák si uvědomí, jaké sportovní a profesní výkony obsluha hostů vyžaduje. Začátek štafety opět v deset hodin.

Zveme všechny přátele Světlé, aby přišli podpořit soutěžící v jejich úsilí získat cenné zkušenosti v profesích barman, barista a číšník.

Stanislav Svoboda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.