Muzikanti dětem děkují za podporu a pomoc

IMG 3640V sobotu 26. května proběhl na Náměstí ve Velkém Meziříčí již 12. roční charitativního koncertu Muzikanti dětem. Tento koncert se uskutečnil za finanční podpory města Velkého Meziříčí, sponzorů, a mediálních partnerů. Na jeho přípravě se podíleli naši přátelé a kamarádi, kteří obětovali svůj volný čas a pomohli se zajištěním celé akce.

Velký dík patří i samotným návštěvníkům koncertu, kteří přispěli do připravených pokladniček a navýšili tak finanční částku, která byla předána zástupcům Centra Kociánka pracoviště Březejc.

Tento tradiční koncert se každoročně neobejde bez pomoci sponzorů a partnerů, jejichž jména jsou uvedeny níže a jim všem patří také náš velký dík za to, že i tento ročník koncertu byl více než úspěšný a podařilo se získat část finančních prostředků na vybudování venkovního fitness hřiště pro mládež a dospělé, které bude umístěno v areálu Centra Kociánka pracoviště Březejc.

Sponzoři a partneři, kteří podpořili 12. ročník koncertu:

Generální partner:

VNT Česká republika, Ondrášovka, Envitec Biogas, Music data s.r.o.

Partner:

Čistírna prádelna, KWS Osiva, Výtahy s.r.o., Moje lékárna, VEZEKO, Dům zdraví, Falco Computer, Prolog, CONTENT, XTline, Esline s.r.o.

Sponzor:

M.S. Quatro, Agromotor s.r.o., Alpa, GREMIS, Renova Malec a Kadlec, EUROWAGON, A-DRO, NEKO KLIMA, Horácké autodružstvo, MATRIGO, PKS – Stavby, PBS Velká Bíteš

Mediální partner:

Rádio BEAT, AND Design, Zaostřeno VM, Reklamní agentura Art 21, Pink Panther Cafe, Jelínkova vila, Restaurace Nový Svit, Bidfood, SKI KLUB, VARIFRAME, Noviny Vm, Velkomeziříčsko, Czech System

-MD-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.