Příznivci trucků podpořili Nesu

truckshowPoslední červnový den proběhla v Šeborově u Velkého Meziříčí již tradiční akce s názvem Truckshow. Stejně jako v předešlých letech, i letos se pořadatelská firma Dvořák Truck - Servis s.r.o. rozhodla touto akcí podpořit denní stacionář Nesa z Velkého Meziříčí. Návštěvníci akce mohli místo vstupného přispět do kasiček veřejné sbírky Oblastní charity Žďár nad Sázavou, pod kterou stacionář Nesa patří.

„Štědří byli nejenom návštěvníci akce, ale i samotní řidiči trucků. Celkem vhodili do kasiček krásných 29 402 Kč. Děkujeme všem dárcům, kteří tímto způsobem přispěli k tomu, že s našimi uživateli můžeme vyjet na akce mimo stacionář. Kromě toho bude část výtěžku použita na každodenní dopravu našich uživatelů z Velkého Meziříčí a okolí do stacionáře. Pro tuto dopravu využíváme devítimístné auto s úpravami pro přepravu osob na vozíku,“ uvedla Alena Poulová, vedoucí denního stacionáře Nesa.

Během celého dne měli návštěvníci akce možnost nakoupit si výrobky uživatelů Nesy, nejenom děti si mohly vyrobit vlastní placku nebo si vyzkoušet, jaké to je jezdit na invalidním vozíku v terénu. Také samotní uživatelé stacionáře si Truckshow v Šeborově užili. Sledovali soutěže, přehlídky aut, zásah hasičů, ale největším zážitkem byla více jak hodinová jízda historickým autobusem v koloně trucků po okolních vesnicích.

Tým pracovníků denního stacionáře Nesa

truckshow1

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.