Sociální služby pořádají zájezd do Olomouce

zajezd copySociální služby města Velké Meziříčí pořádají v úterý 11. září zájezd do Olomouce. Na programu je naplánována prohlídka Arcibiskupského paláce, historického centra města (katedrála sv.Václava, Horní náměstí s radnicí a sloupem Nejsvětější Trojice – památka UNESCO), botanické zahrady a rozária (v případě příznivého počasí), Sv. Kopeček – prohlídka Baziliky Navštívení Panny Marie, oběd v restauraci v centru města.


Odjíždět se bude v 7:00 od DPS Zdenky Vorlové, v 7:10 z autobusového nádraží (autobus zastaví na zastávce, kde aktuálně nebude odjíždět jiná linka). Od Domusu se nejede kvůli objížďce. Předpokládaný návrat asi v 19 hodin. Cena zájezdu činí 320 korun a zahrnuje vstupy a příspěvek na dopravu, oběd si platí účastníci sami. Přihlašovat se lze od úterý 7. srpna od osmi hodin. Zájemci se mohou hlásit osobně v DPS Komenského 6 (nepřetržitá služba – v zadní budově průchodem přes dvůr). Prosíme zájemce, aby se hlásili závazně i s telefonním kontaktem a místem nástupu. Platí se předem při přihlášení.

Dana Pospíšilová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.