Vysočina přivítá Týden pěstounství

people-3120717 1920Ve dnech 1.–5. 10. 2018 proběhne v  Kraji Vysočina pod záštitou Krajského úřadu Kraje Vysočina a MPSV Týden pěstounství. Do akce se zapojily orgány sociálně-právní ochrany dětí při městských úřadech a nestátní neziskové organizace z různých koutů regionu. ORP Velké Meziříčí nemohlo chybět.

Občané města a okolí se tak mohou Týdne pěstounství zúčastnit dne 2. 10. 2018 v rámci Dne otevřených dveří na odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Velké Meziříčí.

Ve čtvrtek 4. 10. 2018 se se subjekty působícími na úseku zprostředkování náhradní rodinné péče setkají návštěvníci Nákupního centra City park Jihlava. Své dotazy mohou občané pokládat zástupcům OSPOD, krajského úřadu, Psychocentra, odborných příprav Pride a doprovázejících organizací. Zakončení Týdne pěstounství proběhne společně s poděkováním pěstounům a jejich dětem 5. 10. 2018 na Dni pěstounských rodin v Rodinném parku Robinson.

Cílem této akce je zvýšit povědomí veřejnosti o náhradním rodičovství a oslovit potenciální zájemce o pěstounskou a hostitelskou péči.

-měú-

týden pěstounství_pozvanka

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.