Společně ukliďme Velké Meziříčí

pytleBudeme rádi, pokud vás tato aktivita osloví a připojíte se k akci Ukliďme Velké Meziříčí. Pomoc každého je vítána. Akce Ukliďme Velké Meziříčí je součástí již 11. ročníku Čisté Vysočiny, kterou vyhlašuje Krajský úřad Kraje Vysočina v rámci projektu Zdravý Kraj Vysočina. Jedná se o úklid veřejných prostranství a přírody na Vysočině ve dnech 8.–21. dubna 2019.


Ti, kdo by se do akce rádi zapojili, mohou tak do 28. 2. 2019 oficiálně učinit na stránkách Kraje Vysočina, případně později na odboru ŽP Městského úřadu Velké Meziříčí, u Bc. Fialkové (566 781 083, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , Nová budova radnice, dveře č. 3). Tam nahlásí úsek, který by v uvedený termín uklidili a místo, odkud by pak Technické služby VM pytle s nasbíranými odpady svezly. Případně se mohou připojit k některé ze skupin, která už je do akce přihlášena.
Předem děkujeme všem zúčastněným za podporu a zlepšení čistoty našeho města.
Josef Komínek, starosta

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.