Turistická hra KLAPKA, filmová Vysočina poprvé

doc2Pro příznivce fotografování přes mobil má Vysočina Tourism dobrou zprávu. Pro všechny milovníky putování po filmových místech v rámci roku Filmové Vysočiny jsme připravili jednoduchou aplikaci, která udělá z každé vaší fotografie originál a následně vzpomínku z výletů. Sledujte naše webové stránky, zde bude aplikace umístěna ke stažení.


Aplikace umožňuje do už v minulosti vyfocené nebo přes aplikaci aktuálně pořízené fotografie přidat filmový rámeček s logem Vysočina filmová. Fotku si můžete dle svých představ upravit, oříznout nebo vycentrovat a ve třetím kroku uložit. „Cílem této aplikace bylo dát možnost i amatérským fotografům udělat si hezkou vzpomínku na Filmovou Vysočinu," uvedl Tomáš Čihák, ředitel příspěvkové organizace Vysočina Tourism.
Budeme rádi, když s námi budete vaše fotoúlovky sdílet na Instagramu nebo Facebooku. Nezapomeňte připojit hashtag #vysocinafilmova.
Aplikace pro mobilní zařízení je již dostupná ke stažení.
Turistická hra KLAPKA, filmová Vysočina poprvé vás zavede na nejkrásnější, ale také méně známá místa na Vysočině spojená s natáčením filmů a pohádek. „Tuto aplikaci jednoduchou na ovládání dovede spravovat opravdu každý a mohou díky ní vznikat velmi povedené záběry a především památky na navštívená místa na Vysočině," vysvětlila Magdaléna Svatoňová z organizace Vysočina Tourism. Průvodcem po filmových místech bude herec Josef Dvořák, mimochodem rodák z Vysočiny.

Michal Plaček

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.