Hlasujte v soutěži o Cenu veřejnosti Stavba roku Kraje Vysočina 2018

MartiniceBudova hasičské zbrojnice a obecního úřadu v Martinicích, která byla postavena v roce 2018, se uchází o Cenu veřejnosti v soutěži Stavba roku Kraje Vysočina 2018.

Hlasujte od 12 hodin úterý 21. května do půlnoci pátku 31. května 2019.

Pošlete SMS ve tvaru: STAVBA 5 (před číslem je mezera) na telefonní číslo 9001003. Cena SMS zprávy je 3 Kč s DPH, zpětná SMS zpráva není účtována. Z jednoho mobilního telefonu/čísla je možné hlasovat pouze 1x.

Proč by tato stavba měla získat nejvyšší odborné ocenění?
Záměr architekta navrhnout moderní budovu Hasičské zbrojnice a obecního úřadu jako celek, který bude vhodně navazovat na okolní zástavbu a zároveň vytvoří příjemnou dominantu obce, se jednoznačně zdařil. Byl kladen důraz na jednoduchou formu stavby s ohledem na regionální architektonickou formu a na původní stavební materiály. V sobotu 18. 8. 2018 se uskutečnilo slavnostní otevření nového objektu, na nějž dostali pozvánku všichni občané Martinic. Již na tomto slavnostním otevření bylo zřejmé, že objekt je hodnocen velmi pozitivně.

Podrobnější informace o stavbě získáte zde: https://www.stavbavysociny.cz/stavba-roku/archiv-souteznich-staveb/stavba-vysociny-2018/hasicska-zbrojnice-a-obecni-urad-martinice

Michal Drápela
starosta obce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.