Jupiter club nového redaktora nepřijme

vyberove-rizeni-redaktorJupiter club pro svůj úsek medializace a komunikace nepřijme dalšího redaktora. Rozhodl o tom na základě doporučení výběrové komise jednatel Milan Dufek.

JUPITER club, s. r. o., Velké Meziříčí na základě rozhodnutí Rady města v působnosti Valné hromady JC vyhlásil výběrové řízení na redaktora pro úsek medializace a komunikace v JUPITER clubu, s. r. o., Velké Meziříčí.

Výběrové řízení proběhlo ve dvou kolech. Ve středu 13. 5. 2015 výběrová komise otevřela obálky pěti přihlášených účastníků. Jeden z nich byl pro nesplnění administrativních požadavků vyřazen.

Zbylí čtyři byli pozváni k účasti do druhého kola, které se konalo v úterý 19. 5. 2015.

Výběrové řízení obsahovalo dvě části – osobní pohovor s uchazečem a praktické prověření dovedností uchazeče.

Výběrová komise konstatovala řádný průběh výběrového řízení, vzala na vědomí bodová ohodnocení uchazečů v 2. kole výběrového řízení, sestavila konečné pořadí uchazečů a doporučila jednateli JUPITER clubu, s. r. o., zvážit možnost neobsadit úsek medializace a komunikace společnosti dalším pracovníkem a zajistit činnost úseku externím dodavatelem.

Jednatel společnosti Mgr. Milan Dufek na základě doporučení výběrové komise rozhodl, že nevytvoří pro úsek medializace a komunikace další pracovní místo redaktora. Jedinou zaměstnankyní na pozici vedoucí úseku bude Bc. Martina Strnadová, ostatní činnosti potřebné k zajištění vydávání elektronického periodika včetně tištěného měsíčníku, případně vlastní propagace JUPITER clubu, s. r. o., budou zajišťovány dodavatelsky nebo v součinnosti s ostatními úseky společnosti.

Mgr. Milan Dufek, jednatel společnosti

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.