Sportoviště na Oslavické má nové sociální zařízení

IMG 7909Nová sprcha a dvě kabiny WC přibyly na veřejném sportovišti vedle Základní školy Oslavická.

Návštěvníci komplexu čtyř venkovních hřišť vedle druhé základní školy a domova pro seniory už od příštího týdne mohou využít nové toalety hned u hlavního vchodu a nebo venkovní sprchu na druhé straně sportoviště u domku na nářadí a sportovní pomůcky. Nerezová sprcha stojí vedle dvou plážových hřišť, aby si hráči beach volejbalu, házené či fotbalu mohli opláchnout nohy od písku.

Náklady na vybudování sociálního zařízení na sportovišti města přesahují sedm set tisíc korun. Nejdražší na tom byly inženýrské sítě – voda i odpad – a ruční výkopové práce. Hřiště slouží žákům základní školy i veřejnosti, která si může vyzvednout klíče v Happy Sport Clubu na ulici Zdenky Vorlové. Je nutná rezervace předem na webu hristevm.cz. Poplatek za jedno hřiště je 10 Kč/30 minut. Provozní doba je: po, út, čt 14:00–22:00, st 10:00–22:00, pá 14:00–24:00, so 10:00–24:00, neděle 10:00–22:00.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.