Práce v ulici Nad Tratí pokračují podle plánu

IMG 20160819 105932Firma, která v ulici Nad Tratí provádí přeložku plynu, se musí potýkat s mimořádně tvrdým podložím. Přesto dosud harmonogram dodržuje a avizovaný zářijový termín dokončení prací není ohrožen.

Přeložka plynu v ulici Nad Tratí je neplánovaná akce, která zdržela celkovou rekonstrukci silnice. Plynové potrubí z devadesátých let bylo totiž uložené příliš mělce a nesplňovalo dnešní předpisy. Obyvatelé ulice tak mají před svými domy výkopy už celé léto.

Během stavby se kromě tvrdého podloží objevily ještě stížnosti některých obyvatel na to, že firma ukládá písek na místa, kde parkují. "Bohužel nákladní auto nemůže vyklopit písek jinam, protože by se v úzkém prostoru neotočilo. Firma ale písek ihned odváží na stavbu a tak věřím tomu, že i tento stěžovatel problém pochopí. Apeluji v tomto případě nejen na trpělivost, ale i na úplně přirozenou míru tolerance," řekl starosta Radovan Necid.

Jakmile bude neplánovaná přeložka plynu dokončena, dojde konečně i na novou silnici a chodníky.

-red-   

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.