Nezaměstnanost v Meziříčí přesahuje pět procent. Volných míst je 136

UPNezaměstnanost ve Velkém Meziříčí je o něco málo vyšší, než byla před prázdninami. V srpnu bylo nezaměstnaných 5,5 procenta, což je oproti červnu nárůst o čtyři desetiny. Úřad práce přitom evidoval 434 dosažitelných uchazečů na 136 volných míst.

Situace v dalších městech žďárského okresu je obdobná. Všude nezaměstnanost mírně vzrostla. Aktuálně je nezaměstnaných ve Velké Bíteši 5,6 %, ve Žďáru nad Sázavou 4,7 %, v Novém Městě na Moravě 6,8 % a v Bystřici nad Pernštejnem 7,2 %.

Pracoviště Úřadu práce ČR ve Velkém Meziříčí aktuálně nabízí volná místa uklízečky či uklízeče, prodavačky v pekárně, administrativní pracovnice, obchodního zástupce, všeobecné sestry, zdravotnického asistenta, lékaře a zubního lékaře, automechanika, psychologa či psycholožky, referenta zahraničního obchodu, svářeče, zámečníka, strážného, ošetřovatele plemenných zvířat, pracovníka práškové lakovny, obsluhu bagru a další pracovní pozice. Jejich kompletní seznam najdete ZDE.

-mars-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.