Ve čtvrtek zmizí ze stavby křižovatky semafory a začne uzavírka Třebíčské

DSC01635Semafory na přestavované okružní křižovatce Hornoměstské a Třebíčské ulice budou řídit dopravu do středy. Od čtvrtka už doprava po silnici II/602 pojede oběma směry.

Ve čtvrtek 20. října ráno začne 4. etapa prací, a to uzavírkou Třebíčské ulice. Oznámil to po dohodě se zhotovitelem Jiří Pospíchal, vedoucí odboru dopravy.

Třebíčská bude uzavřena od mostu po okružní křižovatku, provoz po místní komunikaci u Balinky bude pro vozidla do 3,5 t možný tak jako v předchozích etapách. Provoz po silnici II/602 v ulici Hornoměstská bude obousměrný, s výjimkou nákladních vozidel nad 3,5 t tak jako nyní.

Poslední etapa č. 5 bude zahájena 28. 10. 2016 podle původního plánu. "Upozorňujeme opět na skutečnost, že v této etapě č. 5 bude křižovatka zcela uzavřena pro všechna vozidla až do doby úplného dokončení pokládky asfaltových vrstev a provedení vodorovného dopravního značení," zdůrazňuje Jiří Pospíchal.

Podrobnosti a aktuality najdete zde.

-mars-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.