Město poděkovalo hasičkám za vzornou reprezentaci

DSC03526Družstvo žen SDH Velké Meziříčí patří k nejlepším propagátorům dobrého jména našeho města ve světě. A to nejen kvůli aktuálnímu úspěchu na hasičské olympiádě v Rakousku, ale kvůli dlouhodobým velmi nadprůměrným sportovním výkonům. Na oficiálním setkání vedení města s týmem to řekl starosta Radovan Necid.

Členky sportovního týmu s trenérem Stanislavem Kratochvílem se na radnici sešly se starostou a místostarostou Josefem Komínkem. Ti jim oficiálně poděkovali za reprezentaci Velkého Meziříčí na olympiádě v rakouském Villach, kde hasičky skončily na skvělém stříbrném místě, když jim zlato uteklo jen o 0,6 vteřiny. Zároveň byly nejlepším českým družstvem žen.

Na setkání členky družstva vylíčily nejen průběh závodů, ale přidaly i několik zajímavostí ze zákulisí olympiády i příprav na ni. "Městu patří velký dík za to, že nám v našich potřebách vychází vstříc - už například půjčením mikrobusu pro dopravu na závody," nezůstal na závěr v děkování nic dlužen trenér Kratochvíl.

-kid-

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.