Nemocnice v Mostištích je podle pacientů nejlepší v kraji

nemocnice sv_zdislavyNemocnice sv. Zdislavy v Mostištích drží první místo na Vysočině v celostátním žebříčku nejlepších nemocnic - Nemocnice ČR 2017. Nejlepší hodnocení získala jak od hospitalizovaných, tak i ambulantních pacientů.

Nemocnice sv. Zdislavy v Mostištích se v letošním roce opět zúčastnila průzkumu spokojenosti „Nemocnice ČR 2017“, který provádí agentura HealthCare Institute (HCI). V rámci Kraje Vysočina se umístila na prvním místě hned ve dvou kategoriích: „Bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů“ a „Bezpečnost a spokojenost ambulantních pacientů“. V těchto kategoriích tak dokázala obhájit vítězství v kraji z minulého roku.

„Velice nás těší, že se nám opět podařilo uspět u našich pacientů a obhájit tak umístění z minulého roku. Děkujeme za tuto pozitivní zpětnou vazbu, které si velmi vážíme. Zdravý a dlouhodobě spokojený pacient pro nás představuje to největší ocenění za odvedenou práci. Tímto bych ráda poděkovala našim zaměstnancům, jež se o pacienty starají a jsou s nimi v dennodenním kontaktu. Tento skvělý výsledek je bezesporu především jejich zásluhou,“ uvedla Linda Šefčíková, manažerka marketingu a komunikace skupiny VAMED MEDITERRA, která Nemocnici sv. Zdislavy v Mostištích provozuje.

-red-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.