Po odpoledni otevřených dveří gymnázium chystá přijímačky nanečisto

IMG 0456Ukázky fyzikálních a chemických pokusů, zábavné soutěže nebo vystoupení pěveckého sboru byly na programu včerejšího odpoledne otevřených dveří na gymnáziu.

Na prohlídku budovy, učeben a laboratoří se vypravili nejen rodinní příslušníci současných studentů, ale hlavně zájemci o studium. Dozvěděli se podrobné informace o výuce jednotlivých předmětů a mnohé další.

Přijímačky nanečisto

Zájemci o studium v osmiletém i čtyřletém oboru si mohou vyzkoušet i přijímačky nanečisto, aby se ujistili, že na ně mají, případně aby zjistili, kde mají přidat. Proběhnou příští týden, ve středu 7. února v 15 hodin v budově gymnázia. Na uchazeče čekají testy z českého jazyka a literatury a z matematiky.

Předpokládaný konec je kolem 18. hodiny. Vítáni jsou i rodiče, kteří se mohou v klubovně setkat se zástupci školy a případně již odevzdat přihlášky ke studiu. Na přijímačky nanečisto se není třeba předem přihlašovat a jsou zcela zdarma. Uchazeči si mají s sebou přinést tužku, propisku, pravítko a kružítko.

Bližší informace na GVM: www.gvm.cz

Přihláška ke studiu: www.gvm.cz a www.cermat.cz

Informace CERMATU včetně ukázkových testových úloh z matematiky a z českého jazyka a literatury: www.cermat.cz

-mars, gvm-

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.