Zdravé město rozdělilo mezi pořadatele 70.000 korun

DSC 0030Pořadatelé akcí ve Velkém Meziříčí získají z grantového programu Zdravé město sedmdesát tisíc korun.

Peníze, jejichž rozdělení včera schválili zastupitelé, půjdou mezi jedenáct žadatelů a podpoří projekty podpory zdraví, prevence sociálně-patologických jevů, na ekologickou výchovu a vzdělávání či rozvoj pohybové aktivity apod.

Na Memoriál Bedřicha Krejčího dostane Junák – český skaut 6.200 korun, Myslivecký spolek Lhotky na mysliveckou stezku pro děti 6.000 korun, Kynologický klub na akci Zdravý život se psem 7.000 korun, středisko volného času Dóza na akci s názvem Po staletí stále hraví, utužujem svoje zdraví 7.000 korun, Českobratrská církev evangelická na Večer s hostem 4.800 korun, školské zařízení Chaloupky na akci Zahradou k důstojnému stáří 7.000 korun, Mateřská škola na Čechově ulici na projekt Příroda, naše učitelka 7.000 korun, Sociální služby města na projekt Aktivní stárnutí 6.000 korun, Základní škola Sokolovská na Kruh 2018 6.000 korun, Základní škola Školní také 6.000 korun na prevenci sociálně-patologických jevů žáků 5.–9. tříd a Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR na akci Procvičujeme se s radostí 7.000 korun.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.