Informační centrum má nové služby pro cykloturisty

cycling-2520007 1920Velkomeziříčské informační centrum je držitelem známky Cyklisté vítáni a poskytuje zvláštní služby pro cyklisty a cykloturisty.

Cyklisté tak najdou v informačním centru radnice potřebné zázemí. „Nabízíme základní nářadí pro jednoduchou opravu kola, odstavné místo pro kola se zámkem, lékárničku. Zájemci u nás mohou využít i úschovnu zavazadel,“ popisuje základní bezplatné služby vedoucí informačního centra Květoslava Hladíková. Krom toho cykloturisté v informačním centru získají aktuality a informace o službách pro cyklisty, mapy cyklistických tras v okolí včetně rad a doporučení, kontakty na nejbližší půjčovny a opravny kol, spojení vlakem k dalším turistickým cílům, důležitá telefonní čísla, předpověď počasí na nejbližší dny, kontakty na zajímavá turistická místa v okolí, přístup na internet či cizojazyčné turistické materiály. Další materiály pro turisty se připravují.

Informační centrum získalo certifikát Cyklisté vítáni od Nadace Partnerství po splnění daných kritérií.

Martina Strnadová

IMG 1271_copy

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.