Mistři ČR v curlingu přijali pozvání na radnici

IMG 3910Blahopřání a poděkování za skvělou reprezentaci si vyslechli členové Handicap Sport Clubu Velké Meziříčí od vedení města. Stali se totiž mistry České republiky v curlingu vozíčkářů.

"Podařilo se nám to hlavně díky tomu, že se sešel tým naprosto bezproblémových a pohodových lidí, kteří nereptali a vše řešili v klidu," řekl k tomu předseda HSC Jiří Charvát. A hráč Milan Bartůněk jeho slova potvrdil: "Všichni jsme táhli jedním směrem k cíli," dodal.

Mezinárodní boje o vítěze proběhly v dubnu v pražských Roztylech, zúčastnily se dva týmy Jedličkova ústavu, slovenská reprezentace, Italové, Poláci a velkomeziříčští curleři. Družstvo HSC Velké Meziříčí vybojovalo mistrovský titul ve složení Michaela Brabcová (Charvátová), Jana Břinčilová, Milan Bartůněk, Jaroslav Polívka a kapitán (skip) Martin Tluk. Na úspěchu se podílela i dvojice Bohumír Dvořák a Pavel Chovanec, i když do finálových bojů nezasáhla.

-mars-

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.