Filozofický festival uzavřela afterpárty

IMG 4240Evropský festival filozofie včera zakončila afterpárty. Divadelníci z Ikarosu dnes večer uzavřou i festivalový doprovodný program svým představením Smrťův učeň. Hraje se od 20 hodin v Jupiter clubu.

Novinář Jiří Hošek popsal okolnosti zrodu a možné důsledky brexitu v souvislosti s hrozbou podobného scénáře v Česku. Jeho příspěvek byl posledním v rámci 12. ročníku filozofického festivalu ve Velkém Meziříčí.

Radim Svoboda, čerstvý absolvent režie a scénáristiky na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, poté promítl divákům své dva studentské filmy Kontra a Cornelia. Představil v nich svůj pohled na konspirační teorie i kriminální zápletku.

Na afterpárty ředitel festivalu Milan Dufek shrnul všech dvanáct uplynulých ročníků, připomněl zajímavé osobnosti, zmínil úspěchy i potíže a poděkoval. Závěrem odměnil tři vylosované návštěvníky plaketou s Franzem Josefem, slivovicí a knihou.

Dnes od 20 hodin uzavře doprovodný kulturní program EFF představení Smrťův učeň v podání divadelního souboru Ikaros. Koná se ve velkém sále Jupiter clubu. Vstupné v předprodeji 100 Kč, na místě 130 Kč.

Martina Strnadová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.