Jopp oslavil 15 let v Meziříčí

DSC04310 _kopieZa účasti starosty Josefa Komínka, místostarostky Jiřiny Jurdové a náměstka hejtmana Pavla Pacala si v sobotu odpolední slavností připomněla firma Jopp Automotive s.r.o. patnáctileté výročí svého založení ve Velkém Meziříčí.

Pro bývalé i současné zaměstnance, spolupracovníky, představitele dodavatelských firem a další hosty vystoupily děti ze ZUŠ Velká Bíteš, country skupina i Roman Vojtek. Pro děti byly připraveny soutěže, malování na obličej a fotokoutek.

Jednatel českého Jopp Automotive s.r.o. Dušan Brym ve svém úvodním projevu připomněl historii německé firmy od začátku 20. století dodnes. Vyzdvihnul zejména rok 2003, kdy byla otevřena firma JOPP ve Velkém Meziříčí. "Od té doby jsme ve Velkém Meziříčí realizovali jedenáct etap výstavby nových provozů," uvedl a dodal: "Dnes máme ve Velkém Meziříčí zhruba 14.000 čtverečních metrů výrobních a skladovacích ploch a dalších 3.200 čtverečních metrů jsme postavili v Třebíči." Poděkoval zejména dlouholetým zaměstnancům firmy. "Začali jsme s halou, které byla 25 metrů široká a 24 metrů dlouhá. Dnes máme k dispozici asi dvacetinásobek této plochy," doplnil majitel firmy Hubert Büchs.

-kid-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.