Silnice 602 bude brzy na třech místech zavřená

mapa uzavirkySilnici 602 mezi Měřínem a Velkým Meziříčím čeká o prázdninách série uzavírek.

První z nich začne 16. července a skončí 5. srpna. Uzavřen bude dvoukilometrový úsek mezi Pustinou a Stráneckou Zhoří. Objížďka pro místní dopravu vede přes Měřín, Blízkov a Netín, pro tranzitní dopravu přes Velký Beranov, Rudolec, Žďár nad Sázavou, Ostrov nad Oslavou, Křižanov, Osovou Bítýšku a Velkou Bíteš.

Druhá uzavírka začne 6. srpna a skončí 26. srpna. Uzavřen bude kilometrový úsek mezi sjezdem ke skladu LIDLu ve Stránecké Zhoři a křižovatkou na Netín, včetně této křižovatky. Ta bude průjezdná pouze pro autobusy. Objížďka pro místní dopravu vede přes Měřín, Blízkov, Netín, Olší nad Oslavou a Mostiště. Objížďka pro tranzitní dopravu přes Velký Beranov, Rudolec, Žďár nad Sázavou, Ostrov nad Oslavou, Křižanov, Osovou Bítýšku a Velkou Bíteš.

Třetí uzavírka bude částečná a potrvá od 16. července do 26. srpna. Uzavřen bude vždy jeden jízdní pruh od konce Stránecké Zhoře po sjezd ke skladu LIDLu. Doprava ve volném jízdním pruhu bude řízena semafory.

-kid-

Podrobnosti k uzavírkám:
pdfpodrobnosti_k_uzavirkam.pdf

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.