Česká spořitelna se bude stěhovat později

IMG 4767Stěhování České spořitelny do budovy Horácka na náměstí se posune o dva měsíce. Banka požádala město o prodloužení termínu nájmu ve stávající budově do konce roku 2018.

„Česká spořitelna měla původně skončit k 31. říjnu a nyní požádala město o prodloužení do 31. prosince. Nemají dokončené úpravy prostor v Horácku,“ uvedl starosta Josef Komínek.

Prostory v Horácku budou podle sdělení mluvčího České spořitelny lépe vyhovovat současným požadavkům moderní banky. Ta v nich všem klientům nabídne mimo jiné komfortní zónu se samoobslužnými stroji pro provádění hotovostních i bezhotovostních operací přístupnou čtyřiadvacet hodin denně sedm dní v týdnu.

SporitelnaVzhledem k plánovanému stěhování České spořitelny jinam město řešilo, jak využít uvolněné prostory v přízemí stávající budovy. V červnu zastupitelé rozhodli, že se tam přestěhuje městská policie. Předtím bude nutné provést nějaké stavební úpravy, nejen uvnitř, ale i přístupu zezadu od řeky, kde mají vzniknout i parkovací místa.

Martina Strnadová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.