V květnu dojde k úplné uzavírce v Křižanově směrem na Moravec a Bystřici nad Pernštejnem

IMG 20190429_171611Silnice mezi Křižanovem a Moravcem bude od 2. května do 29. května uzavřena. Úplná uzavírka silnice je členěna do dvou etap. První etapa uzavírá pouze část Křižanova od křižovatky u radnice po odbočku na zámek, druhá etapa uzavírá celou komunikaci od odbočky na zámek (Křižanov) až po Moravec.

Objízdné trasy jsou vždy pro osobní a nákladní automobily odlišné. První etapa bude probíhat od 2. května do 15. května a druhé etapa od 16. do 29. května. Na webových stránkách městyse Křižanov jsou objížďky popsány následovně:

ETAPA 1 - Jedná se úplnou uzavírku silnice II/360 v obci Křižanov. Objízdné trasy jsou rozděleny pro vozidla osobní a nákladní.
Objízdná trasa pro osobní vozidla vedena po silnici III/36044 do obce Kundratice a dále po III/3916 na křižovatku se silnicí II/391, na které odbočí ve směru na Křižanov.
Objízdná trasa pro nákladní vozidla vedena dále po silnici I/37 přes obce Jívoví, Sklené nad Oslavou, Rousměrov, Laštovičky, Ostrov nad Oslavou kde odbočí II/35 a dále na II/38,8 po které pokračuje přes obec Bohdalec, Radešín a Bobrová, kde odbočí na silnici II/360, po které pokračuje až do obce Moravec, kde objízdná trasa končí.

ETAPA 2 - Objízdná trasa je pro osobní i nákladní dopravu vedena souběžně dále po silnici I/37 přes obce Jívoví, Sklené nad Oslavou a Rousměrov. Zde se objízdná trasa rozděluje pro osobní vozidla a nákladní vozidla.
Osobní vozidla odbočí na silnici III/3883 a pokračují až do obce Bohdalec, kde odbočí na silnici II/388 a pokračuje přes obce Radešín a Bobrová. Zde odbočí na silnici II/360 a pokračuje až do obce Moravec kde objízdná trasa končí.
Nákladní vozidla pokračují dále po silnici I/37 přes obce Laštovičky a dále pokračují stejně jako v etapě 1.

-Zuzana Najtová-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.