Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Sexuálně (na)štvaný hřebec ustájil svůj nenasytný pyj mezi dvě klisničky. Střídavá péče o jeho chloubu je střídavým rájem i peklem pro jeho spermie. Ústřední herecký trojlístek -Jiří Langmajer-Ivana Chýlková- Lucie Žáčková- zvládá herecké i sexuální polohy, oblečeni neoblečeni se s vervou pouštějí do dramatických i komediálních heků a stenů, načež zalitá Zahrádka dala vyrašit poměrně originálnímu semenu na záhonu české tvorby. Ovšem i tak je znát, že přetažení typicky francouzské komiky z původní (téměř neznámé) předlohy je místy znát a může to působit až prapodivně v kontextu s komikou v českém filmu. Vedlejší postavy nejsou vyloženě rušivé, Janžurová s Novým coby manželský pár jsou ale málo využití, Martin Pechlát se už postupně etabloval do různorodých vedlejších postaviček v jiných filmech/komediích a coby kolega hlavního "sexuologa" amatéra je zástupcem "růžově" zbarvené linie, co se docela vymkla kontrole, a nakonec (bez přítomnosti kamer) dá Andreji Polákovi. Celý film rozhodně není k popukání, ani s logikou dějství se nikterak nezatěžuje. Ivana Chýlková dává (v korzetu a podvazcích) fyzicky vyniknout i tak trochu vzpomenout na své herecky svůdné začátky ve snímku Čas sluhů a vypadá šik, Lucie Žáčková procvičila zejména honitbu na Langošovi a samotný Langoš je tak báječně odkvetlý, až je z něj jakýsi stařešina neurčitého věku, což filmu v určitém ohledu dává nebývale neotřelý rozměr. Vyznavači sofistikovaného humoru mají jasnou stopku, jim snímek nenabídne vůbec nic, ovšem lehce dekadentní snímek přijde vhod vyznavačům neorané české tvorby. 8/10 ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Možná vrchol stupidního sexistického humoru, na který současní čeští tvůrci komedií sázejí, v tomto případě ale herci jako Janžurka (na základě její role si dovolím toto oslovení), Chýlková (už i ona podlehla) či Langmajer, který to zase dává skvěle po svém a opět trochu jinak, dělají tento úmorně dlouhý a bezduchý škvár alespoň trochu sledovatelným, tedy jednou. Film je záměrně "ulítlý", ve své nastolené situaci, často od dam různého věku v kině zaznívalo..."No to snad..." Bourá tedy určitě hranice a také celkem humorný závěr je na tomto uchopení filmu postaven. Režie docela ušla i zvuk normální, což je u českých komedií také někdy problém, ale celkově zase ne, prostě jen další krávovina na entou. [Kino Citadela Litvínov] ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama