Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Možná vrchol stupidního sexistického humoru, na který současní čeští tvůrci komedií sázejí, v tomto případě ale herci jako Janžurka (na základě její role si dovolím toto oslovení), Chýlková (už i ona podlehla) či Langmajer, který to zase dává skvěle po svém a opět trochu jinak, dělají tento úmorně dlouhý a bezduchý škvár alespoň trochu sledovatelným, tedy jednou. Film je záměrně "ulítlý", ve své nastolené situaci, často od dam různého věku v kině zaznívalo..."No to snad..." Bourá tedy určitě hranice a také celkem humorný závěr je na tomto uchopení filmu postaven. Režie docela ušla i zvuk normální, což je u českých komedií také někdy problém, ale celkově zase ne, prostě jen další krávovina na entou. [Kino Citadela Litvínov] ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vôbec film "Chlap Na Střídačku" ohodnotiť. A nejaký čas som uvažoval aký rating si vlastne zaslúži. No nakoniec som sa rozhodol, že to nepoputuje do priepasti odpadu. Napriek tomu, že by som to filmu ale doprial. Ale prvá polhodina je relatívne pozerateľná a vie celkom pobaviť. A potom je tu Iva Janžurová, ktorá má pár dobrých hlášok. Inak je toto film, ktorý je od scénky ku scénke horší a horší, až sa z neho stáva absolútne nechutné "neviem ani čo". NIe je to vtipné, nemá to dokopy žiadneho ducha a celú dobu som sa pýtal, kto má byť reálne cieľovou skupinou pre tento film. Pre koho to bolo natočené? Tento film dokopy len stupňuje a stupňuje svoje neskutočne nechutné momentky až to bolo absolútne nestráviteľné a otravné. Nebudem vám hovoriť čo sa stane, no mal som pocit, že už počas scénky, kde Chýlková diktovala správu do telefónu pred ľuďmi v električke bola na môj vkus jemne za čiaru humoru a viac prechádzala do trápnosti. No to bola dokopy len špička ľadovca toho, čo sa do tohto filmu dostalo. A s každou scénkou to je len horšie a horšie. A dospeje to do situácie, kde sú vám nesympatickí absolútne všetci. Keby som sa ja ocitol v tejto situácii, tak sa rozvediem, opustím obe ženské a odsťahujem sa na druhý koniec republiky aby som bol od nich čo najďalej. Hodnotenie: D- ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal: Je to tak blbé, až je to dobré. Skutečně. Já teda nechápu, proč se skoro všechny české komedie točí okolo nevěry a také ji téměř vždy začíná chlap. Bohužel si tímhle prošla velká spousta z nás a tak to sice podporuje časté téma, ale také to dělá tyto filmy hůře shlédnutelné. No k té lepší stránce - Langoš hraje perfektně, Chýlková je mnohem hezčí než ta mladší černovlasá a mockrát jsem se s kamarády hluboce zasmál. Ale je to absurdní :D. A teď jsem z traileru zjistil, že je to kompletní vykrádačka původní francouzské komedie, tak beru zpět jednu hvězdu. ... GA Cinema ()

bari68 odpad!

všechny recenze uživatele

.....Tu sme si tak jeden večer s manželkou pustili tento film..., no a dlho som potom ju ešte počúval jej vďaky za vydarený večer. Keď som sa jej opýtal na jaké hodnotenie to vidí ona ( ja som sa nemohol rozhodnúť medzi odpadom a 1*), len na mňa pozrela a opýtala sa, či tú otázku myslím vážne?! ...Takže v skratke o tomto zážitku, film nemá cenu rozoberať. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)
  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)

Reklama

Reklama