Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (227)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Je to další do řady těch prostějších prvoplánových komedií ale čekal jsem o dost větší průšvih a párkrát jsem se i zasmál. Sympatické ústřední trio to drželo nad vodou a Langoš s pestrobarevně prošedivělými vousy osmdesátníka tímto filmem dost možná dal poslední polibek rolím proutníka, ostatně to před nějakou dobou i zmiňoval v DVTV. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Ze začátku to bylo celkem i vtipné, ale s postupem času se to zvrhlo v jednu velkou trpanost. Původně jsem si myslela, že se manželka manželovi chce dost zákeřným způsobem pomstít. Byla jsem brzy vyvedena ze svého omylu. V podstatě jsem pak čekala na to, co jedna nebo druhá Jirkovi provede. Bavila jsem se poznáváním míst, kde se v Praze natáčelo. Konec filmu mě nepřekvapil. Dvě hvězdy dávám za odvahu herců jít do takového filmu jako je tento. ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Druhý Ženy v běhu z toho rozhodně nejsou. Film se nese na vlně klasických českých komedií za posledních pár let: příběh o ničem, pár super hlášek a ve výsledku je to naprosto zapomenutelný. Langmajer s Chýlkovou jsou dobrý, ale to k úspěchu přes špatný scénář nestačí. Nejlepší je ve filmu Pechlát (onanista z Účastníci zájezdu), který hraje ''utajenýho'' gay divno kámoše Langmajera, díky kterýmu jsem se solidně zasmál. Závěr filmu je pak vyloženě tragický a div že se to jen tak tak udrželo na těch 2*. Film (ne)doporučuju, max. jako oddechovku u které se totálně vypne mozek, ale i na to je tuna mnohem lepších filmů. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem si, bohužel, zvykl na to, že mi žánr komedie uvedený u českých filmů zpravidla garantuje velice nudný zážitek. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Tvůrci se tradičně rozhodli věnovat product placementu před filmařinou, a ani se jim nedivím, tyto snímky se přece točí kvůli sponzorům, tak proč myslet i na diváky? U mě to už po několikáté v řadě svou "nenápadností" vyhrála něžně do děje zakomponovaná reklama firmy Bandi, ta psala. Jinak to už byla tradice tohoto žánru: žádná sympatická postava, naprosto zoufalé pokusy o vtip, homosexuálové- splněno (i když mám pocit, že se k nim tvůrci zachovali značně nekorektně, tady vidím šanci na žalobu), námět ucházející- provedení děsné. Jen mi bylo líto paní Janžurové. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)

Reklama

Reklama