Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (227)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je to taková typická česká novodobá komedie.Dalo by se jí toho spoustu vytknout a o spoustě věcí pochybovat,ale v rámci toho všeho dokáže nabídnout i pár vtipných momentů.Pak ovšem přijde zlom a z občas vtipné skorokomedie se stane těžko definovatelné něco,kdy se hlavní postavy (primárně ty ženské) začnou chovat jako psychicky labilní svině (přičemž muž je zde zobrazen jako někdo kdo se nechá dobrovolně vláčet čímkoliv a není schopen nic udělat) a vše vyvrcholí tím - spoiler - že hlavní hrdina má infarkt/mrtvici a oběma hlavní hrdinkám to přijde k smíchu.Načež hlavní hrdina skončí jako zelenina a obě jeho "lásky" si ho pouští na rybníce na lehátku.Jenže aby toho v už tak dementním konci nebylo málo,ukáže se,že Langmajer to celé jen hrál,aby měl od obou žen pokoj,takže vlastně není o nic menší svině.Už sem si to říkal u mnoha českých filmů a ani tady to nebylo jinak - opravdu si tvůrci českých "komedií" myslí,že publikum (tady asi primárně ženské) chce od filmů tohle?Že je ok,předávat zprávy typu - chlapi jsou jen podvodnící a nesvéprávní idioti a ženy jsou naopak labilní megery? Evidentně ano,ale za mě je to úplně mimo a ty dvě hvězdy dávám vlastně ani nevím proč.Asi za tu první půlku,kdy sem se chvílemi i bavil...40% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na pohodovou veselou komedii ve stylu Ženy v běhu, ale tohle se tomu nemůže ani vyrovnat. Herecké výkony ok, Chýlková mi trochu lezla na nervy, jak byla snaživá a až moc hysterická. Naopak Žáčková mi přišla sympatická. A pak mezi nimi Jirka Langmajer, který to zahrál nejlépe ze všech. První polovina super, pak už se to až moc a zbytečně protahovalo. Opakovaný vtip není vtipem. A ten konec? Za to by se tvůrci měli raději stydět, to už na mě bylo trochu moc. Bylo by lepší, kdyby tu postavu nechali zemřít a ukázali jak spolu vycházejí ty dvě. Očekávala jsem něco lepšího. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal: Je to tak blbé, až je to dobré. Skutečně. Já teda nechápu, proč se skoro všechny české komedie točí okolo nevěry a také ji téměř vždy začíná chlap. Bohužel si tímhle prošla velká spousta z nás a tak to sice podporuje časté téma, ale také to dělá tyto filmy hůře shlédnutelné. No k té lepší stránce - Langoš hraje perfektně, Chýlková je mnohem hezčí než ta mladší černovlasá a mockrát jsem se s kamarády hluboce zasmál. Ale je to absurdní :D. A teď jsem z traileru zjistil, že je to kompletní vykrádačka původní francouzské komedie, tak beru zpět jednu hvězdu. ... GA Cinema ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dva a půl. Pocity na střídačku, spíše brzy níže, nežli výše. Obsazení filmu je luxusní, rozjezd a téma originální. Ale dost brzy se postavy začaly chovat když ne trapně, tak vyloženě nevkusně. Občas jsem se zasmál, semtam mi přišel příběh i zajímavý a dokonce uvěřitelný, ale stále jsem měl pochyby. Pochyby o motivaci a duševním zdraví postav. V souboji žen o uťáplého docenta jsem brzy ztratil důvod té snahy, prostředky mě ale pobavily, byť nemusely být tak doslovné a veřejné. Prostě pár fajn gagů v jinak spíše trapném filmu. Je také zajímavé, že jsem se smál jinde, než něžné pohlaví. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na Langošovy trampoty se vždycky rád kouknu, ovšem poprcávání už bylo dost. Bohužel jedna z těch trapnějších českých komedií, u kterých jsem se párkrát zasmál, ale mnohem častěji mi bylo studno. PS : Takřka většina herců tu má velmi nedůstojné role...50% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)

Reklama

Reklama