Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (227)

bourec 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, co má Zahrádka za sebou za výrobky, se ani moc nedivim, že to dopadlo takhle.Jirka je můj oblíbenec, takže si to mohl odpustit.Trapnost, idiocie, scény odtržený od reality, a navrch konec, kterej to celý završí mírou vrchovatou.Kravina na kterou nekoukejte ani po dvaceti plzničkách.10%. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát dáme ošlehanému padesátníkovi Langošovi tolik sexu, že se z toho posere. Příběh plný odvahy a boje za svá manželská i milenecká práva v pár kulisách luxusních bytů s pár postavami, jedním pražským mostem, skůtrem, jo a abych nezapomněl s dvěma homosexuálama, aby nám to velkoměsto bylo kompletní. Přidáme pár hlášek z kameňákova a nějaký ten product placement. Pro lidi, co je film Teorie tygra moc duchaplný a nedokoukali ho, zkopírujeme nápad na předstíranou slabost pro dosažení nirvány mezi dvěma ženami...souhlasím s názorem zde na csfd a ptám se též, jakou super komiksovou postavu Jiří hrál, že se o něho tahaly tak energicky dvě ženy? 35% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď odhalíte manželovu neveru, nevykopnete ho z domu ale rozdelíte si ho s jeho milenkou. Aby si toho debila užila aj ona. Herecké obsadenie: Osobne nechcem hanobiť herecké umenie Jirku Langmajera ale nepripadá mi ako chlap kvôli ktorému sa oplatí robiť taký povik ale to je iba môj názor samozrejme. Prevedenie: Je to mega bizardné aj samo o sebe a ak si k tomu ešte pripočítame homosexuálneho najlepšieho kamoša tak je to už trocha cez. Pocity: Film stavia ženy, do rolí trpiteliek odkázaných na existenciu muža čo je zjavne dôvod dosť vlažného hodnotenia zo strany nežného pohlavia. Film priamo navádza k nevere a ukazuje že sa dá toto spoločenské fopaux nijako tolerovať. Pre mňa osobne je to najvyššia forma zneuctenia manželky a s ňou aj celej rodiny a preto bol môj smiech silený a vlastne som sa iba pousmial nad absurdnosťou celého tohto filmového počinu. Pridaná hodnota: Sociálne scifi bez pridanej hodnoty. 24% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další „historicky důležitý počin“, pro tuzemskou kinematografii. Jednoduché, sexistické nic, kde Chýlkové se Žáčkovou vlhne mušlička a Langmajerovi, tvrdne kašpárek…..tak jo no, pojďme se všichni hromadně zasmát. Bohužel se stává zvykem (čest výjimkám jako například Ženy v běhu), že každá nová rádobykomedie přichází ruku v ruce s divákovou rozpačitou reakcí….asi je na čase si zvyknout a přijmout smutnou realitu. Kdo je další na řadě? Vetchý? Polívková? Hřebíčková? Někdo jiný? ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Sexistické komedie zrovna dvakrát nevyhledávám, ale zlákalo mě poměrně kvalitní herecké obsazení. Příběh muže, kterého si jeho manželka a milenka navzájem půjčují, je sice místy hodně přitažený za vlasy, přesto tvůrcům odpouštím. Našly se tu totiž momenty, u nichž jsem se docela dobře bavila, i když s blížícím se finále přibývalo scén, které bych radši neviděla. Výsledný dojem z filmu je tak poněkud rozpačitý. Nemůžu se rozhodnout, zda se jedná o celkem fajn oddechovku, nebo naopak trapně přízemní zábavu. (50%) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama