Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (227)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem podle ukázek očekával nějakou primitivní blbost, možná i proto to nebylo až tak zlé. Lehký oddechový děj mne zaujal a v mnoha případech i pobavil. Dlouho jsem proto zvažoval 3 hvězdy, to co však fungovalo končí někde v polovině a konec byl tak odflaknutý (retardovaný), až jsem se nakonec rozhodl jinak. Nebudu zabíhat do detailů, ale nejen že by normální člověk v žádném případě nedokázal tak dlouho předstírat postižení pod drobnohledem svých nejbližších, ale zajisté by nějakým trapným výstupem neoblbnul doktory v nemocnici. 45% ()

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Asexuální snůška debilit, která bohužel není dostatečně absurdní na to, aby obhájila naprosto nesnesitelných 109 minut. Zhlédnutí tohoto absurdního maglajzu má navíc jeden dost nepříjemný efekt, a to ten, že s Vámi partner(ka) odmítá spát do doby, než tento mimořádně tramatisující zážitek nevytěsní z hlavy, což může trvat až čtrnáct dní. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle , že je ten nejhorší film , který někteří tak hejtují tak to ani omylem jak takový Špindl, Kameňáky kterýkoliv (Vánoční jsem neviděl, ale tipuji, že to bude sračka taky) jsou daleko horší o takovém Čarovném Kamínku nemluvím radši . Nechápu co lidi od těch českých komedií jako čekají něco světoborného co by získalo 5 oskarů nebo fakt nevím. Totálně průměrný film na 3 hvězdy , ale čtvrtou přihodím jelikož filmové dno si představuji jinak navíc, když ten film dokáže pořád naplnit kina tak to asi zase taková sračka nebude. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno už dlouho jsem neviděl tak trapnou komedii. Už od samého začátku je jasné, že tohle bude opravdu peklo, kdy i přes relativně slibné herecké obsazení se nedočkáme prakticky žádného kvalitního humoru, pouze několika nevkusných sexistických narážek, ze kterých mi bylo opravdu stydno. Snad jediná věc, co stojí za zmínku, je celkem příjemná uvolněná atmosféra a náš nejlepší poprcávač Jiří Langmajer, kterému tyhle role prostě jdou. Jinak ale vůbec nechápu, proč měl někdo potřebu něco takového točit. Tohle je přesně jeden z důvodů, proč je naše kinematografie přesně tam, kde je. 1/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Ze začátku to bylo celkem i vtipné, ale s postupem času se to zvrhlo v jednu velkou trpanost. Původně jsem si myslela, že se manželka manželovi chce dost zákeřným způsobem pomstít. Byla jsem brzy vyvedena ze svého omylu. V podstatě jsem pak čekala na to, co jedna nebo druhá Jirkovi provede. Bavila jsem se poznáváním míst, kde se v Praze natáčelo. Konec filmu mě nepřekvapil. Dvě hvězdy dávám za odvahu herců jít do takového filmu jako je tento. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)
  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)

Reklama

Reklama