Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (226)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dva a půl. Pocity na střídačku, spíše brzy níže, nežli výše. Obsazení filmu je luxusní, rozjezd a téma originální. Ale dost brzy se postavy začaly chovat když ne trapně, tak vyloženě nevkusně. Občas jsem se zasmál, semtam mi přišel příběh i zajímavý a dokonce uvěřitelný, ale stále jsem měl pochyby. Pochyby o motivaci a duševním zdraví postav. V souboji žen o uťáplého docenta jsem brzy ztratil důvod té snahy, prostředky mě ale pobavily, byť nemusely být tak doslovné a veřejné. Prostě pár fajn gagů v jinak spíše trapném filmu. Je také zajímavé, že jsem se smál jinde, než něžné pohlaví. ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivní, nízká ubohost nad ubohost. Tak na takový kraviny v podstatě s nulovým scénářem typu Věčně tvá nevěrná, Chlap na střídačku peníze jsou a na kvalitní, hodnotné filmy, které mají dopad a obstály by v mezinárodní konkurenci se musí horkotěžko shánět často s doživotním zadlužením po všech čertech nebo pomocí hithitu? 😭🤔🤨☹️ Bída českého filmu nezná mezí! Filmařskou velmocí již asi nikdy nebudeme..... ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Druhý Ženy v běhu z toho rozhodně nejsou. Film se nese na vlně klasických českých komedií za posledních pár let: příběh o ničem, pár super hlášek a ve výsledku je to naprosto zapomenutelný. Langmajer s Chýlkovou jsou dobrý, ale to k úspěchu přes špatný scénář nestačí. Nejlepší je ve filmu Pechlát (onanista z Účastníci zájezdu), který hraje ''utajenýho'' gay divno kámoše Langmajera, díky kterýmu jsem se solidně zasmál. Závěr filmu je pak vyloženě tragický a div že se to jen tak tak udrželo na těch 2*. Film (ne)doporučuju, max. jako oddechovku u které se totálně vypne mozek, ale i na to je tuna mnohem lepších filmů. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal: Je to tak blbé, až je to dobré. Skutečně. Já teda nechápu, proč se skoro všechny české komedie točí okolo nevěry a také ji téměř vždy začíná chlap. Bohužel si tímhle prošla velká spousta z nás a tak to sice podporuje časté téma, ale také to dělá tyto filmy hůře shlédnutelné. No k té lepší stránce - Langoš hraje perfektně, Chýlková je mnohem hezčí než ta mladší černovlasá a mockrát jsem se s kamarády hluboce zasmál. Ale je to absurdní :D. A teď jsem z traileru zjistil, že je to kompletní vykrádačka původní francouzské komedie, tak beru zpět jednu hvězdu. ... GA Cinema ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)
  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)

Reklama

Reklama