Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (226)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byla hodně zvědavá. Ze začátku to bylo celkem i vtipné, ale s postupem času se to zvrhlo v jednu velkou trpanost. Původně jsem si myslela, že se manželka manželovi chce dost zákeřným způsobem pomstít. Byla jsem brzy vyvedena ze svého omylu. V podstatě jsem pak čekala na to, co jedna nebo druhá Jirkovi provede. Bavila jsem se poznáváním míst, kde se v Praze natáčelo. Konec filmu mě nepřekvapil. Dvě hvězdy dávám za odvahu herců jít do takového filmu jako je tento. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Na Langošovy trampoty se vždycky rád kouknu, ovšem poprcávání už bylo dost. Bohužel jedna z těch trapnějších českých komedií, u kterých jsem se párkrát zasmál, ale mnohem častěji mi bylo studno. PS : Takřka většina herců tu má velmi nedůstojné role...50% ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Další česká rádoby vtipná komedie, kde trapnost stíhá trapnost, s herci kteří hrají, jak ti nejprůměrnější ochotníci. Snad jedině Jiří Langmajer nepůsobí úplně tragicky, ale jemu stejně nejvíc sluší arogantní šovinisté, což zde nehrozí ani náhodou. Film rozhodně nikomu nemohu doporučit a to ani na ukrácení nudy při deštivém nedělním odpoledni. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno už dlouho jsem neviděl tak trapnou komedii. Už od samého začátku je jasné, že tohle bude opravdu peklo, kdy i přes relativně slibné herecké obsazení se nedočkáme prakticky žádného kvalitního humoru, pouze několika nevkusných sexistických narážek, ze kterých mi bylo opravdu stydno. Snad jediná věc, co stojí za zmínku, je celkem příjemná uvolněná atmosféra a náš nejlepší poprcávač Jiří Langmajer, kterému tyhle role prostě jdou. Jinak ale vůbec nechápu, proč měl někdo potřebu něco takového točit. Tohle je přesně jeden z důvodů, proč je naše kinematografie přesně tam, kde je. 1/10. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Někdo tu napsal: Je to tak blbé, až je to dobré. Skutečně. Já teda nechápu, proč se skoro všechny české komedie točí okolo nevěry a také ji téměř vždy začíná chlap. Bohužel si tímhle prošla velká spousta z nás a tak to sice podporuje časté téma, ale také to dělá tyto filmy hůře shlédnutelné. No k té lepší stránce - Langoš hraje perfektně, Chýlková je mnohem hezčí než ta mladší černovlasá a mockrát jsem se s kamarády hluboce zasmál. Ale je to absurdní :D. A teď jsem z traileru zjistil, že je to kompletní vykrádačka původní francouzské komedie, tak beru zpět jednu hvězdu. ... GA Cinema ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)

Reklama

Reklama