Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (225)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nemuselo to tak dopadnout, ale dopadlo. Proti lehkým vztahovým komediím nemám nic, často odpouštím prvoplánovost, jednoduchost, beru to jako odpočinkovou disciplínu. Tady bylo z čeho vařit, námět nebyl zlý, obsazení fajn, ale výsledek nedopadl. Režijní a scénáristické tlačení na pilu do čehosi, na co se mi nechtělo dívat. Závěr na ránu. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Langmajer je výborný. Zase. A to je celé. Scénáristický zvěřinec. Vtipu film moc nemá (třeba ve srovnání s nedávno viděnými matkami). Chvílemi by se film i tvářil zajímavě, ale potom přijdou chvíle, kdy je některá z postav strašně neuvěřitelná a zajímavost je spláchnuta nějakou trapnou scénou. Kolega vyčítal filmu závěr, ale zrovna závěr byl tak trochu svěžím větrem do plachet a na konci opět Langmajer potěšil. Být v hlavní roli někdo jiný, film bych asi nedokoukal. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v kině. No, ne že bych se nezasmál, ale celkově to není příjemný film. Nerad bych moralisoval, ale nemohu se zbavit dojmu, že adoruje nevěru. Také ženy staví do nezáviděníhodného světla. Myslím za tu permanentní vypočítavost a pohříchu latentní nevraživost. Ušlo mi, zda je manželka tak osvícená (či snad unuděná), že se míní podělit o chotě, či se tváří vstřícně, ale dělá vše proto (např. děti odeslané k milence), aby se záletník vrátil. Proto mne fascinuje, jak ochotně se druží s milenkou a dokonce s ní leze do vany... Ovšem jak milenku pozve na pyžamovou párty, to mi tedy zatrnulo – to byla silná káva – vzpomněl jsem na fenomenální Čas sluhů. Bohužel ta potupa dějem jen tak nějak proletěla. Odveta byla jen pro zasmání. Milenka: že by to byla krasavice, to se říci nedá, z čeho žila (do antíku nepáchla noha a uživit bylo třeba i zaměstnance), co její osobní život – nechtěla mít někoho vlastního - rodinu? Dětičky: Dceruška mi připomněla Jindřišku z Pelíšků, ale měla malinko prostoru, čili nešlo si ji oblíbit, spíš se jevila jako fracek. Bratříček: poslední dobou klasika - lehký retard zpotvořený brýlemi. O plochých zúčastněných jsme se v plochém ději téměř nic nedozvěděli a nebylo možné si je oblíbit anebo alespoň s nimi cítit. --- Tvůrcové se snažili zahrát na všechny struny (čtyřprocenťáci atp.), ale vznikla tím podivná kakofonie. Vrcholem byly v podstatě vtipné zmatky, kdy si Langoš neuvědomil, kde zrovna přebývá, ale cítil jsem se manipulován, když se po prozření tloukl pěstí do přilby – nemohl se mi nevybavit kultovní Mrazík... O všelikých účelových lascivnostech ani nemluvě. Podivný, umělohmotný, nehezký, amorální film - nedoporučuji. Edit: Pročítaje Matti_ho komentář jsem si vzpomněl na co jsem zapomněl. Vysvobozující mrtvička, neviděli jsme to v Teorii tygra? ---- Docela nápaditý plakát. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Keď odhalíte manželovu neveru, nevykopnete ho z domu ale rozdelíte si ho s jeho milenkou. Aby si toho debila užila aj ona. Herecké obsadenie: Osobne nechcem hanobiť herecké umenie Jirku Langmajera ale nepripadá mi ako chlap kvôli ktorému sa oplatí robiť taký povik ale to je iba môj názor samozrejme. Prevedenie: Je to mega bizardné aj samo o sebe a ak si k tomu ešte pripočítame homosexuálneho najlepšieho kamoša tak je to už trocha cez. Pocity: Film stavia ženy, do rolí trpiteliek odkázaných na existenciu muža čo je zjavne dôvod dosť vlažného hodnotenia zo strany nežného pohlavia. Film priamo navádza k nevere a ukazuje že sa dá toto spoločenské fopaux nijako tolerovať. Pre mňa osobne je to najvyššia forma zneuctenia manželky a s ňou aj celej rodiny a preto bol môj smiech silený a vlastne som sa iba pousmial nad absurdnosťou celého tohto filmového počinu. Pridaná hodnota: Sociálne scifi bez pridanej hodnoty. 24% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut začíná celkem slibně. Není tu příliš extra vtipných situací, ale fajn. Pak se však něco stane, scénář se překlopí do extrémně vulgární a nemorální nudnosti. Ani tak dobří herci jakými je Langmajer, Chýlková, Nový a !!!Janžurová!!!, Ty vole paní Janžurová, první dáma českého humoru. Je mi stydno sledovat mrhání talentů na takovou blbost. Vyústění s Langošovo kolegou mohlo být vtipné, kdyby to napsal a režíroval někdo schopný. Jo a jak Chýlková, tak Žáčková tu jsou pěkný svině. Takže Langmajer, kterej "jen" podváděl je tu vlastně nejvíc kladná postava. A jestli jsem něco vyspoileroval, tak mi je to fuk :D. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)

Reklama

Reklama