Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 1

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (226)

Olík 

všechny recenze uživatele

Další „historicky důležitý počin“, pro tuzemskou kinematografii. Jednoduché, sexistické nic, kde Chýlkové se Žáčkovou vlhne mušlička a Langmajerovi, tvrdne kašpárek…..tak jo no, pojďme se všichni hromadně zasmát. Bohužel se stává zvykem (čest výjimkám jako například Ženy v běhu), že každá nová rádobykomedie přichází ruku v ruce s divákovou rozpačitou reakcí….asi je na čase si zvyknout a přijmout smutnou realitu. Kdo je další na řadě? Vetchý? Polívková? Hřebíčková? Někdo jiný? ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem si, bohužel, zvykl na to, že mi žánr komedie uvedený u českých filmů zpravidla garantuje velice nudný zážitek. Ani v tomto případě tomu nebylo jinak. Tvůrci se tradičně rozhodli věnovat product placementu před filmařinou, a ani se jim nedivím, tyto snímky se přece točí kvůli sponzorům, tak proč myslet i na diváky? U mě to už po několikáté v řadě svou "nenápadností" vyhrála něžně do děje zakomponovaná reklama firmy Bandi, ta psala. Jinak to už byla tradice tohoto žánru: žádná sympatická postava, naprosto zoufalé pokusy o vtip, homosexuálové- splněno (i když mám pocit, že se k nim tvůrci zachovali značně nekorektně, tady vidím šanci na žalobu), námět ucházející- provedení děsné. Jen mi bylo líto paní Janžurové. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut začíná celkem slibně. Není tu příliš extra vtipných situací, ale fajn. Pak se však něco stane, scénář se překlopí do extrémně vulgární a nemorální nudnosti. Ani tak dobří herci jakými je Langmajer, Chýlková, Nový a !!!Janžurová!!!, Ty vole paní Janžurová, první dáma českého humoru. Je mi stydno sledovat mrhání talentů na takovou blbost. Vyústění s Langošovo kolegou mohlo být vtipné, kdyby to napsal a režíroval někdo schopný. Jo a jak Chýlková, tak Žáčková tu jsou pěkný svině. Takže Langmajer, kterej "jen" podváděl je tu vlastně nejvíc kladná postava. A jestli jsem něco vyspoileroval, tak mi je to fuk :D. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film je remakem francouzské komedie Garde alternée (2017). Režisér Petr Zahrádka si původní scénář pouze poupravil. Oba filmy mají i podobné plakáty. (Bernyz)
  • Knihkupectví, kde pracuje Lenka (Lucie Žáčková), skutečně existuje. Nalezneme ho v Praze na rohu Ostrovní a Mikulandské ulice. (rakovnik)

Reklama

Reklama