Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivní, nízká ubohost nad ubohost. Tak na takový kraviny v podstatě s nulovým scénářem typu Věčně tvá nevěrná, Chlap na střídačku peníze jsou a na kvalitní, hodnotné filmy, které mají dopad a obstály by v mezinárodní konkurenci se musí horkotěžko shánět často s doživotním zadlužením po všech čertech nebo pomocí hithitu? 😭🤔🤨☹️ Bída českého filmu nezná mezí! Filmařskou velmocí již asi nikdy nebudeme..... ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát dáme ošlehanému padesátníkovi Langošovi tolik sexu, že se z toho posere. Příběh plný odvahy a boje za svá manželská i milenecká práva v pár kulisách luxusních bytů s pár postavami, jedním pražským mostem, skůtrem, jo a abych nezapomněl s dvěma homosexuálama, aby nám to velkoměsto bylo kompletní. Přidáme pár hlášek z kameňákova a nějaký ten product placement. Pro lidi, co je film Teorie tygra moc duchaplný a nedokoukali ho, zkopírujeme nápad na předstíranou slabost pro dosažení nirvány mezi dvěma ženami...souhlasím s názorem zde na csfd a ptám se též, jakou super komiksovou postavu Jiří hrál, že se o něho tahaly tak energicky dvě ženy? 35% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Potenciálne zaujímavý námet, na ktorom sa dala postaviť vcelku slušná dramédia. Avšak po prvotnom záujme ohľadom dôvtipnej zápletky sa z toho vykľula poriadna trápnosť, ktorá miestami pôsobila totálne infantílne a prihlúplo. Až som zostal zarazený, že z takéhoto námetu sa stalo napokon poriadne trápne teátro, ktoré pôsobilo maximálne iracionálne - a to z pohľadu všetkých zainteresovaných. Sem tam nejaká dobrá hláška, občas vtipná scénka, ale z celkového pohľadu to bolo dosť mizerné (presne ako už napovedá samotné hodnotenie). Myslím si, že s daným námetom sa dalo oveľa lepšie pohrať, potenciál to malo rozhodne oveľa vyšší. 1* ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Možná vrchol stupidního sexistického humoru, na který současní čeští tvůrci komedií sázejí, v tomto případě ale herci jako Janžurka (na základě její role si dovolím toto oslovení), Chýlková (už i ona podlehla) či Langmajer, který to zase dává skvěle po svém a opět trochu jinak, dělají tento úmorně dlouhý a bezduchý škvár alespoň trochu sledovatelným, tedy jednou. Film je záměrně "ulítlý", ve své nastolené situaci, často od dam různého věku v kině zaznívalo..."No to snad..." Bourá tedy určitě hranice a také celkem humorný závěr je na tomto uchopení filmu postaven. Režie docela ušla i zvuk normální, což je u českých komedií také někdy problém, ale celkově zase ne, prostě jen další krávovina na entou. [Kino Citadela Litvínov] ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Žánrově neurčitá komedie. 1)  Snímek doplácí na nedostatek žánrového coming outu. Na crazy komedii je málo veselý, na úsměvnou českou ironii příliš bláznivý a neuspořádaný._____ 2)  Dialogy nepostrádají vtip a nápaditost, kterým ale hodně ubírá na působivosti povrchnost a plytkost díla._____  3)  Herecké obsazení funguje na první dobrou. Typický sukničkář 54letý Jiří Langmajer (Jiří) v asexuálním sestřihu vousů se v podobných rolích už předvedl vícekrát, stejně jako 57letá Ivana Chýlková (Jiřího žena, která je rádoby nad věcí). 46letý Martin Pechlát (Jiřího homosexuální kolega z fakulty) pak silně přehrává spolu s 41letým Andrejem Polákem (další gay, pracuje v knihkupectví) a oba působí dojmem, jakoby jejich postavy byly přítomny jen proto, že to je dneska in._____ 4)  Původní film, jehož je Zelenkovo dílo remakem, jsem neviděl a nemohu tudíž soudit. Nejsem si ale jist, zdali přesadit toto typicky francouzské téma do českých rybníčků byl dobrý nápad. O důvod víc nebýt k tvůrcům příliš shovívavý._____ 5)  Výstižný koment: castor**. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Film se odehrává v Praze a na závěr krátce na nejmenovaném venkově. Natáčení kromě Prahy dále probíhalo v Králově Dvoře, na usedlosti Hole a na dalších místech v obci Svrkyně, v Černošicích a Berouně. Film byl natočen za 19 dní. (noelcoward73)
  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)

Reklama

Reklama