Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem podle ukázek očekával nějakou primitivní blbost, možná i proto to nebylo až tak zlé. Lehký oddechový děj mne zaujal a v mnoha případech i pobavil. Dlouho jsem proto zvažoval 3 hvězdy, to co však fungovalo končí někde v polovině a konec byl tak odflaknutý (retardovaný), až jsem se nakonec rozhodl jinak. Nebudu zabíhat do detailů, ale nejen že by normální člověk v žádném případě nedokázal tak dlouho předstírat postižení pod drobnohledem svých nejbližších, ale zajisté by nějakým trapným výstupem neoblbnul doktory v nemocnici. 45% ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vcelku baví... Člověk čeká, co se z toho vyvrbí... V půlce filmu to však začne padat do trapnosti, nelogičnosti... A ten konec? To má být jako co? Jako kdyby sám autor netušil, jak to má vlastně dopadnout... a když ho to přestalo bavit, tak to prostě takhle divně utnul, jakože to bude děsně vtipný. A není. No, jednou a dost. A doporučuju k tomu láhev vína. Možná radši dvě. :-) ()

Reklama

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Další česká rádoby vtipná komedie, kde trapnost stíhá trapnost, s herci kteří hrají, jak ti nejprůměrnější ochotníci. Snad jedině Jiří Langmajer nepůsobí úplně tragicky, ale jemu stejně nejvíc sluší arogantní šovinisté, což zde nehrozí ani náhodou. Film rozhodně nikomu nemohu doporučit a to ani na ukrácení nudy při deštivém nedělním odpoledni. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Možná vrchol stupidního sexistického humoru, na který současní čeští tvůrci komedií sázejí, v tomto případě ale herci jako Janžurka (na základě její role si dovolím toto oslovení), Chýlková (už i ona podlehla) či Langmajer, který to zase dává skvěle po svém a opět trochu jinak, dělají tento úmorně dlouhý a bezduchý škvár alespoň trochu sledovatelným, tedy jednou. Film je záměrně "ulítlý", ve své nastolené situaci, často od dam různého věku v kině zaznívalo..."No to snad..." Bourá tedy určitě hranice a také celkem humorný závěr je na tomto uchopení filmu postaven. Režie docela ušla i zvuk normální, což je u českých komedií také někdy problém, ale celkově zase ne, prostě jen další krávovina na entou. [Kino Citadela Litvínov] ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Langmajer je výborný. Zase. A to je celé. Scénáristický zvěřinec. Vtipu film moc nemá (třeba ve srovnání s nedávno viděnými matkami). Chvílemi by se film i tvářil zajímavě, ale potom přijdou chvíle, kdy je některá z postav strašně neuvěřitelná a zajímavost je spláchnuta nějakou trapnou scénou. Kolega vyčítal filmu závěr, ale zrovna závěr byl tak trochu svěžím větrem do plachet a na konci opět Langmajer potěšil. Být v hlavní roli někdo jiný, film bych asi nedokoukal. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)
  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)

Reklama

Reklama