Reklama

Reklama

Zoubková víla

  • Německo Meine Chaosfee & ich (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Zvídavá a nezbedná Violetta (337 let) se učí na zoubkovou vílu, jenže se jí to moc nedaří. Místo, aby dětem za zoubky vyčarovala hračky jako ostatní zoubkové víly, jediné, co umí jsou… fialky! Její maturitní zkouška se blíží a jen víly, které jí složí, dostanou drahokam, se kterým se mohou pohybovat tam a zpět z lidského světa. Violetta samozřejmě pohoří na celé čáře, ale nebyla by to ona, aby si nenašla způsob, jak to vyřešit. Bez váhání ukradne drahokam jiné víle a propašuje se do lidského světa. A přistane v pokoji Maxie. Maxie se s maminkou právě přestěhovala do města z vesnice a připadá si, že sem vůbec nezapadá. Miluje přírodu, chybí jí její krásná zahrada. A synové maminčina nového přítele jí pěkně lezou na nervy. Ale teď je v jejím pokoji Violetta, které se při tvrdém přistání podařilo zničit svůj drahokam, a tak uvízla v lidském světě. Maxie a Violetta spolu udělají dohodu: Maxie pomůže Violettě najít cestu domů a Violetta udělá kouzlo, které Maxie vrátí do jejího venkovského domova. Maxie ale netuší, že Violetta umí vyčarovat jen fialky… Dobrodružství začíná! (Bohemia MP)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (14)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Viděno již 19 ledna nevím proč nebyly povolené komentáře zatímco u některých filmů co mají premiéru třeba v březnu povolené jsou. Tohle je film spíše někde na animované kanály do kin je ho vyloženě škoda na druhou stranu je to film kde můžete vzít i ty nejmenší děti a nemusíte u toho moc přemýšlet jako třeba u Pixarovek . Violetta se chce stát zoubkovou vílou , ale nezvládne zkoušky jelikož to moc chce okrade místního playboye a dostane se na Zemi tam rozbije krystal a nemůže se z tama dostat. Dostane se do rodiny co se stěhovala matčin nový přítel je ekologický aktivista má dva syny jeden je blbeček co se stará o humor a druhý je puberťák , které kdyby tam nebyl o nic nepřijdete má tam tak tři věty a dvakrát se projede na skateboardu. Animace nic příběh taky nic moc ve zkratce záchrana stromu před magnátem  to samé už bylo třeba v Velké oříškové loupeži 2, Riu 2 a našly by se i další. Film obsahuje fekální humor kdy dvakrát si dvě postavy brknou  konec je dojemný a hodně to zachraňuje velkým plusem tohoto filmu je i to, že rychle uteče. 40 procent jinak většina fotek z  fotogalerie tam ve filmu ani není. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pre deti super, dcérke sa to páčilo, ja som prespal stred filmu a to sa mi pri výborných animákoch nestáva, takže tri hviezdy s odretými ušami len a len kvôli dcérke. Inak to bolo krátke, málo vtipu, čudné postavy, neviem neviem. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Infantilná rozprávočka vhodná pre najmenšie publikum, ktoré bude jasať blahom. Dospeláka to ale unudí k smrti, ale aspoň bude mať dobrý pocit, že privodil úsmev svojmu dieťatku. Akože bolo to milé, farebné so šťastným koncom a v pozadí pohodové pesničky, takže svoj primárny účel to splnilo, pre mňa to už ale nie je. 40 % ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama