Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (CinemArt)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (150)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $80miliónov║ Tržby USA $367,289,180║ Tržby Celosvetovo $924,963,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Veľmi mdlé, už bez patričného zápalu, potenciálu (Ja zloduch 1 a 2) a hlavne minimum poriadnej zábavnosti, skoro som sa nebavil. Len nečinne pozeráte a efekt skoro žiadny. Neotrávilo ma to ako prvý Mimoni ale už by asi fakt stačilo, nápaditosť tvorcov vyprchala. /videl v kine: 50%/ ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dlho očakávané pokračovanie príbehu obľúbených Mimonov sa snaží predovšetkým nadviazať na úspechy trilógii Descpicable Me. Problém je v tom, že Minions 2 sa dá viac považovať za nejaký prequel k príbehu Gru, ako nejaký samostatný film, kde v centre pozornosti sú Mimoni. To, že sa jedná o animák Mimonov bolo najviac cítiť v scénach, kde obľúbená trojica sa učí bojové umenie Kung Fu. Všetko ostatné sa spíš točí okolo Gru a o jeho snahách stať sa najväčším zločincom všetkých čias. Vizuálna kvalita je stále v poriadku, podobne ako aj postavy, len obsahovo a vedenie príbehu zaostáva za očakávaním, nehovoriac o kvalitných a vtipných scénach (potenciál a možnosti tu boli). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je cílovka na hony vzdálená mému věku, i tak mě to bavilo. Najde se samozřejmě spousta nedostatků (kung-fu výcvik, nic moc záporáci), ale díky krátké stopáži a štědrému výskytu mimoňských scén se u toho člověk pobaví - velkou zásluhu na zábavě má samozřejmě samotná Mimoňština, která patří mezi nejlepší smyšlené jazyky, které kdy spatřily světlo promítačky. Plusem je i fakt, že není potřeba znát předchozí filmy či sérii Despicable me, film obstojí jako samostatná jednotka. Děcka budou potěšená a zájem o koupi plyšáků, jogurtů, oblečení a dalšího merche zaručen. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl možná vůbec. Jde to dolů a dolů. A já vlastně nevím, pro koho tyhle poslední díly vlastně jsou - Pro starší publikum, které chce pořádný a zábavný animák? A nebo pro žvatlající děcka, která se během kung fu scény požvatlají blahem? Nevím. Já ze začátku čekal a čekal na něco, co bude vtipné a zaujme. Pak jsem si zašukal (neviděno v kině...), přetočil to zpátky a čekal dál až do samotného konce a ono nic slavného se nekonalo. Tahle série potřebuje buď natočit něco pořádného a nebo tu sérii utnout úplně a nerýžovat na dobře vybudované značce a postavách, které máme tak rádi. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mimoni ma bavili v pôvodnej ( zatiaľ ) trilógii o zloduchovi Gruovi. Ich prvé sólové celovečerné dobrodružstvo, ma ktovieako neoslnilo a tak som v tomto prípade nijako nezdieľal menšinové nadšenie nad pokračovaním. A ako už neraz, ak nič nečakáte, o to viac sa potom možno zadarí a prekvapí. A stalo sa. Nič geniálne, ale veľmi zábavné. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Gru sa dostane na film Čeľusti. Vidíme to podľa plagátu. Film mal premiéru v roku 1975. (giaruj)
  • Při identifikaci zrzavého chlapce Bob nejdříve nakreslí zpěváka skupiny Kiss Gena Simmonse. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama