Reklama

Reklama

Ezra Miller se představí v roli Barryho Allena alias Flashe, který ve vůbec prvním samostatném filmu o superhrdinovi DC překonává hranice svých superschopností. Barry Allen použije svou superrychlost, aby změnil minulost, ale jeho pokus o záchranu rodiny vytvoří svět bez superhrdinů a donutí ho závodit o život, aby zachránil budoucnost. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (510)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jen očekávání a následný přístup diváka razantně ovlivní vnímání Flashe. Komiksová revoluce se rozhodně nekoná a věrní fandové vize Zacka Snydera si nejspíš opět najdou dost důvodů k bezduchému prskání, v zárodku ovšem Flash pořád má dost sympatických vrstev, ve svých nejsilnějších momentech je dokonce potencionálním zábleskem něčeho většího. Ta pravá událost se ovšem nekoná a Flash je přes všechna pozitiva důkazem, že filmové DC Comics nejspíš restart propojeného světa skutečně potřebuje. Samotný Andy Muschietti ovšem u nějaké případné další komiksovky skrývá potenciál, i když chvílemi působí jako Sam Raimi z Wishe.... Viděno v kině: 2x ()

castor 

všechny recenze uživatele

Úvodní desítky minut mě ještě docela bavily, ovšem pak přišel masivní chaotický bordel, růžky ve velkém vystrčila nefunkční dramaturgie, nefunkční chemie mezi postavami, nefunkční množství zápletek. Úvodní expozici s explodující nemocnicí a vzduchem svištícími nemluvňaty nahrazuje linie, jak se Flash snaží zabránit vraždě své matky, tvůrci nás mezitím zásobují přepáleně humornou stylizací, přičemž atmosféra absentuje, do toho skočí dvě verze batmanovského comebacku a v závěru na širé pláni dětinská bitva vesmírných obrů (jestli si to dobře vybavuju, protože jsem už podřimoval). K tomu je tu množství (nijak zvlášť zajímavých) postav, řada zápletek nemá uspokojivé vyústění a celé je to navíc bolestivě digitální, přeplácané a otravné, trikově až ostudné. Nejen od DC Comics si dám zase na čas pauzu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další z, skrz na skrz průměrných až hanba, komiksovek z roku 2023, které díru do světa rozhodně neudělaly. Až je divákovi líto těch utracených peněz, toho zmařeného času trikařů, když musí pracovat na něčem u čeho dlouho dopředu vědí že se moc nepovede. Jaký to rozdíl, když svého času vznikal třeba Terminátor 2. Už, aby přišla konečně nějaká transformace Hollywoodu a tyhle filmy pokud možno vznikaly co nejméně. Jakmile filmu začne docházet dech, což se stane poměrně brzy, tak sice přihodí Keatona, ale znovu to musím napsat, je zatracená škoda, že si to Warneři neschovali do mnohem lepšího filmu. 60% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Ezra je nakonec snad ten nejmenší problém - proboha kdo na světě si myslel že tohle bude vtipné? Nebo zábavné? Tak absurdní nedostatek komediálního vkusu a talentu na timing jsem už dlouho neviděl, a u takto drahého filmu asi nikdy. A přitom je to čistá parodie, tvl. Fakt hrozně moc doufám že Gunn to své komediální pojetí pojme úplně jinak... naštěstí jeho předchozí filmy nasvědčují že ano. DCEU i ve svém finále zůstává takřka největším bahnem jaké kdy v historii kinematografie vzniklo. Až na asi dvě vyjímky předražená a přitom esteticky ohavná šlichta pro lidi bez mozku a bez vkusu. Snyder by se za tohle měl světu omlouvat do konce života. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Druh sci-fi cestovani casem , kde udela hrdina okruh s potkanim sve alternativni hippie verzi, ale nic moc nevyresi. Je to dalsi superhrdinsky film zalozeny spise na zabavnych jednotlivostech , ktery muzete doporucit vasi babicce, ktera jeste nema sveho oblibeneho superhrdinu. Ten pritom pusobi civilne se souborem psychodiagnoz. Tim se lisi od Batmana ci Supermana. Prvniho zde najdete jako radce a druheho tatu, Superman je tu v damskem podani v podani Sashy Calle, ktera si to vyridi de zlymi Rusy, coz asi dost divaku oceni. V posledni scene je prekvapeni. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (47)

  • Keď sa nedokončený zostrih tohto filmu v roku 2022 ukázal testovaciemu publiku, údajne získal jedny z najvyšších hodnotení v testovacej projekcii akéhokoľvek filmu Warner Bros. od Temného rytiera (2008). Warner Bros. boli s touto reakciou tak spokojní, že takmer okamžite potvrdili dátum vydania. (Arsenal83)
  • Všechny scény, kde se na scéně objeví oba dva Barry Allenové, byly natočeny pomocí Ezry Millera a Eda Wadea. Všechny tyto scény následně Ezra Miller předělal pomocí 140 kamer, aby byly zachyceny všechny pohyby Ezry. (VojtechAllen)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Reklama

Reklama