Městský úřad hledá pracovníka odboru životního prostředí

pexels-energepiccom-110473Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlašuje výběrové řízení na pracovníka odboru životního prostředí – agendy ochrany zemědělského půdního fondu a agendy spisové služby odboru.

Pracovník řeší agendu v rámci výkonu státní správy na úseku ochrany zemědělského půdního fondu. Dále zajišťuje spisové služby pro jednotlivé úseky odboru (odpovědnost za spisovnu odboru a předarchivní péče o písemnosti v ní uložené). Nabízená pozice na dobu neurčitou je vhodná pro uchazeče minimálně středoškolsky vzdělané.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zaslat nejpozději do pondělí 19. září do 12 hodin. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Pro bližší informace můžete kontaktovat vedoucího oddělení investorské činnosti Ing. Jiří Zachar (tel.: 566 781 080, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Zuzana Najtová

Životní prostředí_SlideShow

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.