Město hledá sociálního pracovníka

pexels-andrea-piacquadio-755049Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlašuje výběrové řízení na sociálního pracovníka SPOD (sociálně-právní ochrany dětí).

Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou s možným termínem nástupu ihned. Sociální pracovník SPOD vyhodnocuje situaci dítěte a jeho rodiny, realizuje opatření na ochranu dítěte, vede evidenci a spisovou dokumentaci klientů a další. Podrobné informace, které obsahují vymezení pracovní náplně, požadavky na uchazeče, náležitosti písemné přihlášky a adresu pro její doručení naleznete na úřední desce.

Přihlášky včetně příloh mohou zájemci zaslat nejpozději do pátku 27. ledna do 12 hodin. Pro bližší informace můžete kontaktovat vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Martu Muchovou (tel.: 566 781 010, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Zuzana Najtová

SlideShow

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.