Dotazník pro občany Velkého Meziříčí

radnice dotaznikStudentka Vysoké školy ekonomické v Praze Eva Čonková připravila ve spolupráci s Městským úřadem Velké Meziříčí v rámci své diplomové práce dotazník, kde se budou moci občané vyjádřit k různým společenským aktivitám probíhajícím ve městě. Snahou je, aby  získané a vyhodnocené informace posloužily k novým podnětům a angažovanosti, a to od chodu úřadu až ke komunikaci města s občany.

Dotazník je možné vyplnit elektronicky od 7. července do 31. července 2017. Odkaz na něj je k dispozici na webových stránkách města.

Pokud bude zájem vyplnit dotazník v papírové podobě, bude si ho možné vyzvednout a následně i vhodit do hlasovacích uren na Městském úřadě Velké Meziříčí, a to v Turistickém informačním centru na recepci radnice nebo na pokladně městského úřadu v budově spořitelny či na pracovišti Czech POINTu v budově spořitelny.

Marek Švaříček,
tajemník

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.