Všechny finanční úřady budou mít otevřeno celý týden

finančákFinanční správa rozšíří úřední hodiny všech územních pracovišť nad rámec obvyklých úředních hodin a to v termínu od 20. ledna do 31. ledna 2020. Na všech pracovištích finančních úřadů bude v tomto období zajištěn provoz podatelny a pracovišť majetkových daní v pondělí až čtvrtek od 8.00 do 17.00 hodin a v pátek od 8.00 do 14.00 hodin.

Opatření přispěje k hladkému průběhu období výběru přiznání na majetkových daních. „Rozšířené úřední hodiny budou i na pracovištích, které od ledna 2020 přešly do optimalizovaného režimu 2+2. K dispozici budou poplatníkům na všech úřadech nejméně dva zaměstnanci z pracovišť majetkových daní," dodala generální ředitelka Finanční správy Tatjana Richterová.

Provozní doba finančních úřadů od 20. 1. do 31. 1. 2020:

fin. úř

 

 

Letošní přiznání k dani z nemovitých věcí je potřeba podat nejpozději do pátku 31. ledna. Nejzazší lhůta pro zaplacení daně z nemovitých věcí (případně zálohy na tuto daň) je 1. června.

Další informace k dani z nemovitých věcí naleznete na webu Finanční správy: https://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/media-a-verejnost/tiskove-zpravy/tz-2020/patek-31-ledna-je-posledni-den-pro-podani-priznani-k-dznv-10269

Zuzana Mašátová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.