Městský úřad přijme čtyři nové zaměstnance. Hledají se architekti, redaktor i pracovník na odbor správní

write-593333Tajemník Městského úřadu Velké Meziříčí vyhlásil veřejnou výzvu na pozici pracovníka oddělení investorského – urbanistu a také zahradního architekta. Dále přijme pracovníka odboru správního – agendy přestupků. Poslední pracovní nabídka se týká Velkomeziříčska, kam město Velké Meziříčí hledá vhodného uchazeče na pozici redaktor, grafik. Všechna výběrová řízení mají společný termín pro podání přihlášek do 26. října do 12 hodin, stejně tak jako délku trvání pracovního poměru na dobu neurčitou. Podrobné informace naleznete na úřední desce.

Architekt (urbanista) připravuje architektonická a urbanistická řešení jednoduchých staveb na vymezeném území. Dále řeší rozmístění obytné výstavby, občanské vybavenosti a služeb. Jedná se o pracovní poměr na 0,5 úvazku. Zahradní architekt stejně jako urbanista může nastoupit na 0,5 úvazku od 1. ledna 2021. Pracovní náplň zahradního architekta zahrnuje zpracování návrhů architektonických řešení zahrad, parků, sadů a jiných veřejných ploch a dohled nad jejich realizací. Pro bližší informace u obou nabízených pracovních míst můžete kontaktovat vedoucího oddělení investorské činnost Bc. Antonína Šilhavého (tel.: 566 781 213, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Pracovník odboru správního vede přestupkové řízení, kontaktní osobou je vedoucí odboru správního Ing. Josef Švec (tel.: 566 781 150, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ). Redaktor, grafik se podílí na tvorbě Velkomeziříčska, bližší informace podá vedoucí odboru školství a kultury Ing. Pavel Stupka (566 781 030, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ).

Zuzana Najtová

Urbanista

Zahradní architekt

Přestupkář

Redaktor grafik

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.