Upravené úřední hodiny radnice platí do konce nouzového stavu

P1260884Městský úřad Velké Meziříčí omezil úřední hodiny pro veřejnost podle nařízení vlády, toto opatření potrvá do konce nouzového stavu. Pracoviště městského úřadu můžete i nadále navštěvovat v neodkladných záležitostech v pondělí od 8 do 13 hodin a ve středu od 12 do 17 hodin.

 

Upravené úřední hodiny:
Pondělí: 8:00 – 13:00
Středa: 12:00 – 17:00

Žádáme o dodržování následujících pokynů:

  • Upřednostněte písemný, elektronický (e-mailem, datovou schránkou) či telefonický kontakt před osobním kontaktem ve všech případech, kdy je to možné.
  • Je-li nutná osobní návštěva úřadu, dostavte se k vyřízení záležitosti v úředních hodinách. Mimo úřední hodiny je nutné si předem domluvit termín.
  • Pro úhradu plateb upřednostněte bezhotovostní platební styk. V nutných případech lze zaplatit v pokladně městského úřadu v úředních hodinách, tam však nejlépe upřednostněte platbu platební kartou.
  • Při návštěvě městského úřadu dodržujte platná hygienická opatření.

Upozorňujeme všechny občany, že ve čtvrtek 31. prosince 2020 bude Městský úřad Velké Meziříčí po celý den úplně uzavřený.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.